Hierottasko?

Hyvinvoitaskon hieronnassa pyrimme yleensä löytämään syitä tuki- ja liikuntaelinvaivoihin emmekä tyydy pelkästään hieromaan kipeitä alueita vailla tietoa hoidon vaikutuksesta.

Ennen hierontaa tehdään alkukartoitus, tutkitaan nivelten liikelaajuudet ja laaditaan yhdessä hoitosuunnitelma. Kaiken toimintamme ydin on katsoa isoa kuvaa ja selvittää vaivojen ja kipujen syntysyitä kuormitustekijöineen sekä pohtia yhdessä ratkaisuja hyvinvointiin.

Hieronta on kuitenkin paljon muutakin kuin vaivojen ja jumien hoitoa.

On myös täysin sallittua tulla vain ottamaan pieni tauko arjesta ja rentoutua! Hierojalle voit myös aina kertoa murheesi ja jakaa elämäsi ilon aiheet täysin luottamuksellisesti. Parhaimmillaan hieronta on kokonaisvaltainen hyvinvointikokemus, joka antaa energiaa pitkäksi aikaa.

Vaikka urheiluhieronta ei eroa klassisesta hieronnasta mitenkään dramaattisesti, on se hyvä mainita tässä erikseen.

Jos olet urheilija, aktiiviliikkuja tai esimerkiksi kuntosaliharrastaja, niin suosittelemme lämpimästi palveluitamme. Urheiluhieronnassa huomioimme esimerkiksi lajien erityispiirteet, harjoittelu- ja kisakauden ja muut urheiluhieronnalle keskeiset tekijät mentaalista puolta unohtamatta.

 

  Varaa aika

 

Hierontapalveluiden hinnat

Esteet hieronnalle