Hierontapalvelut

Perinteisesti hierontapalvelut nimetään ja hinnoitellaan palvelun keston mukaisesti. Meillä jokaisella hieronnalla on nimi, jonka myötä pyritään eroon pelkästään aikaan sidotusta ajattelusta. Hieronnan nimi ei vaikuta muuhun kuin hieronnan kestoon, mutta hierontojen kesto määrittää mitä kunkin hieronnan aikana on mahdollista tehdä tai saavuttaa.

MAKSUTAVAT:
käteinen, pankki- ja luottokortit, Smartum hierontaetu, ePassi, Edenred


Tässä palvelumme kuvauksineen:

Alku 30 €

Alku on nimensä mukaisesti alku muutokselle. Lyhyelläkin hieronnalla pystytään saamaan monia positiivia vaikutuksia ja helpottamaan esimerkiksi yksittäisten lihasryhmien kiputiloja ja mobilisoimaan niveliin liikelaajuutta. Alku on erinomainen valinta myös lyhyemmälle rentouttavalle niskan, pään ja kasvojen hieronnalle.

Kesto 30 min


Askel 50 €

Askel vie sinut kohti rennompaa ja parempaa oloa.

Tunti on sopiva aika esimerkiksi yläselän, niska- ja hartiaseudun sekä pään käsittelylle, jotka ovat tyypillisiä ongelma-alueita esimerkiksi päätetyötä tekevälle.

Kesto 60 min


Avain 70 €

Avain avaa lihasjumit ja mielesi uusiin haasteisiin. Tällä hieronnalla voimme käsitellä laajoja alueita kuten ylä- tai alavartalo kokonaisuudessaan tai sitten voimme keskittyä pienempiin alueisiin yksityiskohtaisemmin. Jos haet pientä lepohetkeä pois arjen kiireistä, on avain erinomainen valinta siihen, sillä 90 minuutin aikana pääset rentoutumaan vailla minkäänlaista kiirettä.

Kesto 90 min


Autuas 90 €

Autuas tarkoittaa sanana yliluonnollisella tavalla onnellista. Tuo olotila on mahdollinen tämän hieronnan jälkeen, sillä pitkän hieronnan aikana pystymme hoitamaan useita alueita kehostasi käyttäen tarvittaessa myös erilaisia venytystekniikoita ja nivelmobilisaatiota. Jos käyt hieronnassa harvoin ja valitset aina koko kehon hieronnan, on tämä sinun valintasi.

Kesto 120 min


  Nettiajanvaraus

Jos ajanvaraus mietityttää, laita viestiä tai soita, niin mietitään yhdessä mikä hieronta sopisi sinulle parhaiten.

Jokainen hierontamme on myös mahdollisuus kertoa elämästäsi ja unelmistasi. Voit myös aina kysyä hierojalta ajatuksia ravinnosta, liikunnasta, levosta ja ihan mistä tahansa hyvinvoinnin tai elämän palasesta. Kaikki keskustelut ovat luottamuksellisia ja jäävät hierojan ja asiakkaan välisiksi.

Kysy myös sarja- ja lahjakortteja!


Meillä käy Smartum pay - hieroja Kiiminki
Meillä käy Epassi - hieroja Kiiminki
Meillä käy Edenred - hieroja Kiiminki