Tarinamme

Hyvinvoitasko on perustettu vuonna 2021 palvelemaan alueen hyvinvointia ja tarjoamaan uusia palveluita ja näkökulmia hyvinvointiin persoonallisella otteella.

Yrityksen juuret on Jäälin kangasmetsissä ja Kiiminkijoen rannoilla, joiden mystisestä voiman ja rauhan tasapainosta Hyvinvoitasko syntyi.

Hyvinvoitasko ei ole pelkästään hierontapalveluita tarjoava yritys vaan sen kunnianhimoisena tavoitteena on nousta kokonaisvaltaiseksi hyvinvointialan ilmiöksi. Asiakkaidensa hyvinvoinnin edistämisen lisäksi Hyvinvoitasko haastaa asiakkaansa ja yhteistyökumppaninsa tavoittelemaan omia unelmiaan ja tukee kaikin tavoin niiden unelmien toteutumisessa.


Yrittäjä

Yrityksen kantavana voimana on unelmat ja niiden toteutumisen eteen tehty työ.

Hyvinvoitasko henkilöityy vahvasti yrittäjäänsä Asko Mäkäräiseen, joka unelmoi pitkään omasta yrityksestä, jossa saisi työskennellä itselleen rakkaimpien asioiden parissa ja tavata sitä kautta upeita ihmisiä.

Asko on aina kulkenut omia polkujaan, mutta saanut valtavasti tukea ympäristöstään. Hyvinvoitaskon kautta Asko haluaa antaa jotain takaisin tälle seudulle ja sen ihmisille. Tavoitteena on luoda jotain uutta ja ainutlaatuista, jonka lopullinen sisältö on yrittäjälle itselleenkin vielä arvoitus.

 

ASKO MÄKÄRÄINEN

  • Ylioppilas (Pudasjärven lukio)
  • Liikunnanohjaaja (Kajaanin ammattikorkeakoulu)
  • Koulutettu hieroja (Oulun Hieroja-akatemia)
  • 35-vuotias jääliläinen kahden lapsen isä
  • Harrastuksina tietovisat ja ulkoilu
  • Pitkä ura liikunnan ja urheilun parissa

Jos haluat tutustua Askoon paremmin, ota FB:stä ja Instagramista seurantaan @hyvinvoitasko ja @askomakarainen. Ja kaikkein paras tapa tutustua, on varata aika hierontaan!

Asko - hieroja Kiiminki

 

Jos sinulla on kysymyksiä tai näet, että meillä voisi olla yhteistyömahdollisuuksia, laita sähköpostia asko@hyvinvoitasko.fi